Replay

  • Gebrevetteerd Hofleverancier van België.
  • Specialist fotoafdrukken van superieure printkwaliteit.
  • Afwerkingsatelier erkend door professionals.
  • Plaatsingsdienst - complete service van ontwerp tot installatie.
  • Diversiteit van diensten en producten : one stop shopping.
  • Reactievermogen en snelle leveringstermijnen.
  • Grote productiecapaciteit.

 

1933: Oprichting van persbureau Ets S.A.D.O = = Société Auxiliaire de Documentation ;

1975: Oprichting van DUPLIMEDIA, als fotostudio en fotolab;

1979: Ets Sado wordt SADOCOLOR, gespecialiseerd in fotografische ontwikkeling en afdruk.

1981: Oprichting van MOUNTING : opkleven, lamineren, inkaderen, kortom, het veredeld gebruiksklaar maken van fotoprints

1990: eerste inkjet printers maken hun intrede in de labs van SADOCOLOR & DUPLIMEDIA.

1995: Ontwikkeling van de scanning-aktiviteit  : aanschaf van scanners voor positieve en negatieve films en documenten

2000:  DUPLIMEDIA specialiseert zich verder in de print-afwerking en decoratie activiteiten - het verwerft nieuwe UV-printers en digitale cutters.

DUPLIMEDIA en SADOCOLOR, inmiddels SADOCOLOR-MOUNTING geworden,   zetten volop in op de digitalisering van de fotografie en fotoprint.  Zij investeren in UV inkjet printing die jaar na jaar meer doorgang vindt. De twee bedrijven zullen de loop der jaren uitgroeien tot specialisten van de  indoor en outdoor visuele communicatie, gesterkt door hun arsenaal aan afdrukuitrustingen (laser, inkjet Eco-solvent, UV) en digitale snijmachines, die perfect aansluiten op de behoeften van de markt. Zowel DUPLIMEDIA als  SADOCOLOR ontwikkelen, naast beeldprinting, montage activiteiten en decoratieve diensten : het plaatsen van banners, het bekleven van muren, gevels en ramen, … .

2013-2014: Om de uitdagingen van de toekomst beter aan te gaan, besluiten  SADOCOLOR -MOUNTING en DUPLIMEDIA samen te werken.

2015: finale onderlinge fusie tot één enkele entiteit door absorptie van DUPLIMEDIA door SADOCOLOR–MOUNTING, welke voortaan  als SADOCOLOR –DUPLIMEDIA de markt opgaat. Deze kiest resoluut voor  continuïteit : specialist in het drukken en afwerken van hoogwaardige prints, on-site installatie ervan, strevend naar de betere  indoor- en outdoor visuele communicatie,  met deskundig en zorgvuldig gebruik van de beste producten en de meest gepaste uitrustingen door haar ervaren personeel. 

 

 

Een vraag?

Maak gebruik van onze ervaring, aarzel niet om advies te vragen, ons team zal u bijstaan in de realisatie van uw projecten.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input