COVID-19

SADOCOLOR DUPLIMEDIA organiseert zich om tot uw dienst te blijven

De regering spant zich bij de bestrijding van de COVID-19 epidemie in om de besmetting van de bevolking te vertragen en te beperken, maar ook om de economische bedrijvigheid zoveel mogelijk te behouden. Het is zonder meer onze plicht om haar richtlijnen na te leven en actief mee te werken aan deze strijd.

We hebben daarom, in strikte navolging van de overheidsbesluiten en de gezondheidsaanbevelingen van deskundigen, preventieve maatregelen genomen om de gezondheid van ons team te beschermen en een interne reorganisatie doorgevoerd om onze activiteiten te kunnen voortzetten, in antwoord op uw vragen en verwachtingen, op conforme, veilige en betrouwbare wijze, ook voor u.

De publieke toegang tot onze kantoren en ateliers is tot nader order opgeschort, wij hebben telewerk opgezet voor die functies die dat toelaten en hebben maatregelen van social distancing en strikte hygi├źne voor onze medewerkers in onze kantoren en ateliers doorgevoerd. We ontvangen voortaan leveringen van onze aankopen en leveren uw bestellingen af volgens een bijzondere, zorgzame procedure, die we zullen communiceren met de betrokken leveranciers en klanten. Ons productieteam is aldus goed operationeel.

Ons verkoopsteam en uw gebruikelijke tegensprekers blijven uiteraard bereikbaar per telefoon, e-mail en, zo nodig, per videoconferentie.

We kunnen ook de continuïteit van de productie garanderen, aangezien er voldoende materiaal op voorraad is, zowel bij ons als bij onze leveranciers.

We verwachten dan ook geen onderbreking van onze druk- en afwerkingsactiviteiten en blijven uw bestellingen zo snel als mogelijk voorbereiden en verzenden.

Ons hele team is gemobiliseerd om u in deze moeilijke periode de beste ondersteuning te bieden.

Wij danken u voor uw loyaliteit en vertrouwen, en zullen niet nalaten  u op de hoogte te houden van verdere ontwikkelingen.

Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen 

Pas goed op uzelf,

Uw SADOCOLOR-DUPLIMEDIA Team

T +32 (0)2 735 33 05           
F +32 (0)2 648 45 43           

info@sadocolor-duplimedia.be

 

 

Een vraag?

Maak gebruik van onze ervaring, aarzel niet om advies te vragen, ons team zal u bijstaan in de realisatie van uw projecten.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input